BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wout van Aert pakt de driekleur op het BK tijdrijden, Lampaert en Evenepoel mee op het podium

BK tijdrijdenWout van Aert is de nieuwe Belgische kampioen tijdrijden. De renner van Jumbo-Visma won voor Yves Lampaert en de opnieuw verrassende Remco Evenepoel. Van Aert mag zijn nieuwe tricolore eind volgende maand showen in de Tour.

63 reacties

  • René Pijnacker

    5 jaar geleden
    Knap van de 24-jarige Wout, maar de superlatieven zijn wel wat overdreven. Dat belooft nog wat wanneer Wout ook BK op de weg wordt. Ik kan me dit soort reacties niet meer herinneren toen Lars Boom op z'n 22ste! WK veldrijden, NK tijdrijden en NK op de weg werd. Goede crossers blijken regelmatig ook gewoon goede wegrenners.
  • Gerard Dekker

    5 jaar geleden
    Ik denk dat Jumbo Visma een grote favoriet is voor de ploegentijdrit van de Tour. Met Wout en Tony Martin zijn er echte tempobeulen. We mogen Steven Kruiswijk wel dankbaar zijn.
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Wat een top voorjaar van Wout, heel sterk!
  • Pieter Verhulst

    5 jaar geleden
    Toch duidelijk dat veldrijden goede voorbereiding is op wielrennen. Meer interval inspanningen en uur in rood gaan. En talent en aanleg natuurlijk. Wielrenners die jaren pro begeleid worden hebben kleiner palmares dan de ex crossers. Zie ook Stybar en Sagan.
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Zeer sterke prestatie van alleskunner Van Aert. Jammer dat Groenewegen in de tour ploeg zit anders was Wout een sterke kandidaat voor de groene trui.