Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Bitcoin maakt snelle val en verliest bijna vijfde van zijn waarde

De bitcoin heeft een flinke tik gekregen, na een dagenlange opmars. De cryptomunt speelde bijna een vijfde van zijn waarde kwijt.

46 reacties

  • Jef Pauwels

    5 jaar geleden
    Had ik indertijd maar bitcoins gekocht in plaats van dexia-aandelen, dan was ik nu multimiljonair ipv clochard!
  • gruwez thierry

    5 jaar geleden
    Beste Stef, Ik ben blij voor jou dat je door de opbrengst enkele jaren een mooie vakantie kan maken. Maar hou die informatie voor jezelf aub.. Ik ken namelijk iemand die door diezelfde "belegging" waarschijnlijk nooit meer op vakantie zal moeten gaan.
  • Michel Jacobs

    5 jaar geleden
    Sorry jongens, het is allemaal wel wat ingewikkelder dan je hieronder kan lezen. Zo krijgt de bitcoin bijvoorbeeld wel degelijk reële waarde op het ogenblik dat voldoende grote bedrijven met aanzienlijke economische activiteit hem bruikbaar achten voor trading. En de perceptie van betrouwbaarheid geldt evengoed voor nationale currencies.It all depends.
  • Bread Garlichouse

    5 jaar geleden
    In 1995 dacht men dat het internet nooit gebruikt zou worden. Amazon?.. wie gaat er nu ooit iets online kopen? Kan er zich nog iemand een wereld voorstellen zonder internet? Wel voor alle pessimisten hier: de volgende stap na het internet van informatie zal het tijdperk van de digitale munten worden of u het nu wilt of niet. En tegen dat jullie dit gaan beseffen zal u met 1 bitcoin een huis kunnen kopen.
  • Marilyn Des

    5 jaar geleden
    De eerste soort gebakken lucht die je met een beetje lef en geluk kan omzetten in klinkende munt.. :-)