Vladimir Poetin ontmoette op de G20 Donald Trump, die hij een getalenteerd mens noemt.
Volledig scherm
Vladimir Poetin ontmoette op de G20 Donald Trump, die hij een getalenteerd mens noemt. © AFP

Poetin noemt Merkels migratiebeleid “kapitale fout”

De Russische president Vladimir Poetin heeft kort voor het begin van de G20-top in Osaka felle kritiek geuit op het migratiebeleid van de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Hij noemde het een "kapitale fout" van Merkel om in 2015 honderdduizenden vluchtelingen toe te laten tot Duitsland.

29 reacties

  • Patrick Voet

    5 jaar geleden
    Als je zomaar iedereen binnenlaat betekent je grens, je land en je identiteit niets meer.
  • Jef Lois

    5 jaar geleden
    Dan toch iemand die Frau Merkel de waarheid durft te zeggen onze politiekers zijn gewoon meelopers en durven niet tegen Merkel in te gaan. een proficiat voor Poetin.
  • Herbert Verbeeck

    5 jaar geleden
    @Kai. Waar haal je het. Obama heeft oorlogen moeten verderzetten die waren gestart onder republikeinse presidenten. De Irak crisis, Koeweit? Enz... Hij was tijdens zijn regeerperiode reeds aan het afbouwen. Trump enigste talent is dat hij schrik heeft. Maar zijn brein volgt niet steeds met zijn grotesk lawaai naar eender wie.
  • André Gijbels

    5 jaar geleden
    Poetin heeft gelijk, ze heeft er een soepje van gemaakt, hoeveel van al die vluchtelingen zijn in Rusland terecht gekomen, 0%, alléén in Europa, 100% dank zij Merkel
  • Kai Rombouts

    5 jaar geleden
    Als Hillary was verkozen had zij het lont in het kruitvat gestoken en was de Navo én de VS een oorlog gestart tegen de Russen, gegarandeerd. Vlak voor de kiezing van Trump was men de Navo generaals al aan het opwarmen, spijtig, Trump werd verkozen en alles kon terug in de ijskast. Msm knarsetand telkens die 2 samenzitten. Een oorlog moet en zal er komen, reken er maar op als de volgende democraat president wordt...