Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Getty Images/iStockphoto

Pizzaketen neemt klanten in de maling met ‘nepvlees’ en krijgt nu forse kritiek

Een week geleden pakte de keten Hell Pizza in Nieuw-Zeeland uit met een nieuwe creatie: de Burger Pizza, met stukjes hamburger. Pas gisteren liet het restaurant weten dat de pizza eigenlijk gemaakt werd met een plantaardige vleesvervanger. De marketingstunt viel niet bij iedereen in de smaak. 

5 reacties

  • PIETER ROGIERS

    5 jaar geleden
    Dit is een vuile streek van de veggie-maffia! Consumenten worden door hen continu misleid alsof vlees ongezond en milieuvervuilend zou zijn uit eigen financieel belang.
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Dus voor die keten is het beter om nepvlees uit America in te voeren dan om een lekker stukje lokaal vlees te serveren? Veganistische logica.
  • Lydia Appelmans

    5 jaar geleden
    Één allergie aan een plantaardig product is heel zeldzaam. Darmkanker door vlees is echter bewezen. En je ziek voelen als je het te weten komt? Die wil er een schadevergoeding uitslaan.
  • ERIC PEETERS

    5 jaar geleden
    alleen al het woord "buger" gebruiken wijst al uit dat het men vlees kan verwachten,al de rest van de uitleg is zever,dit is mensen bedriegen,niks anders,als het mij overkomt leg ik klacht neer wegens oplichterij en bedriegelijke verkoopspraktijken.
  • Jacques Mertens

    5 jaar geleden
    Het toont aan hoe onverantwoord die veganistische extremisten zijn. Liegen om hun zin te krijgen, ten koste van de gezondheid van iedereen die allergisch is voor bepaalde ingrediënten.