Stephen Odey.
Volledig scherm
Stephen Odey. © KRC Genk

Transfer Talk (28/6). Antwerp haalt verdediger - Racing Genk strikt 21-jarige spits

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws! 

9 reacties

  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Als Vandamme bij Cercle niet welkom is, weet dan dat hij bij Essevee ook niet welkom is ! Laat hem maar bij Lommel of Westerlo spelen !
  • Toon Schouteden

    5 jaar geleden
    Geen enkele profvoetballer (op die ene uitzondering na, natuurlijk) ziet voetbal als 'n sport noch spel: het is 'n overbetaalde hobby waar de belastingbetaler willens nillens aan mee moet betalen. Schandelijke regeringsbeslissing vanuit het verleden die dringend aan herziening toe is.
  • Philippe Vanbelleghem

    5 jaar geleden
    ik denk dat Vandamme best niet voor Circle kiest . Hij heeft genoeg de aanhang van Club Brugge uitgedaagd .
  • Straight on No way back

    5 jaar geleden
    20 miljoen voor Malinovskyi? Ze zijn goe zot in Genk, het is daar blijkbaar zeer heet in de Limburg, zelfs zo heet dat ze niet helder kunnen denken! als ze er max 10-12 zullen voor krijgen mogen ze blij zijn!
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Wat ik niet begrijp van de spelers , ze tekenen meestal voor vier of vijf jaar en zeggen dan steeds dat het de club is van hun hart . Maar na één à twee jaar verder willen ze weg , waar is dan de club van hun hart .