Beeld ter illustratie, Brussels Airport.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie, Brussels Airport. © EPA

Vakbonden bagageafhandelaar Swissport dreigen met acties op Brussels Airport

binnenlandAls de directie van afhandelaar Swissport op Brussels Airport vandaag geen concreet plan voor de onderbemanning bij de bagageafhandelaar voorlegt, dreigen de vakbonden het hart van de luchthaven te treffen. “Vanaf maandagavond leggen we dan mogelijk het werk neer in het APOC, het Airport Operations Center”, zegt Fouad Bougrine van ACLVB.

32 reacties

  • agna huysmans

    5 jaar geleden
    Jammer dat hier weer de reiziger de dupe van is. Gijzel de directie eens ipv de reiziger. De gezinnen sparen een heel jaar voor hun reis en het kost al geld genoeg. Of staak op een andere periode en niet steeds in de vakanties. Denk ook eens aan je medemens
  • Tim De Witte

    5 jaar geleden
    Dirk willems, dan heeft u geen idee hoe het er op tarmac werkelijk aan toegaat. Om een ideetje te krijgen -een flauw afkooksel weliswaar, maar zo krijg je misschien een idee- ga je op je knieën onder tafel zitten. Vervolgens schuif je, nog steeds geknield, 150 à 200 volle bierbakken door. Probeer eens. En zeg dan nog eens dat het geen hard werken is.
  • Bernard Verfaille

    5 jaar geleden
    De geschiedenis herhaalt zich. De oude Sabena-methodiek wordt nog steeds toegepast: vakantie begint, dus ideale moment om te staken !
  • EDDY VAN LANDEGHEM

    5 jaar geleden
    het is weer verlof, en ze gaan de mensen weer pesten met hun stakingskes.Waarom gebeurt dit alleen in België?
  • johny mertens

    5 jaar geleden
    Sinds het verdwijnen van Sabena is Zaventem een zottekot geworden Vroeger kon men bij andere diensten van de luchthaven mensen vragen om eventjes bij te springen in geval van personeels te kort .Toen was het een familie nu een warreboel met dank aan de blauwe politiekers die moesten privatiseren.Maar dit zijn de nu de gevolgen ven hun wanbeleid