VIDEO. Victor Campenaerts laat fans zijn ‘Campenator’ bewonderen in Deurne: “Werelduurrecord was nog nooit zo goed voorbereid”

Victor Campenaerts bleef niet te lang bij de pakken zitten na de tegenvallende prestatie op het BK tijdrijden zondag. Vrijdagavond kwam ‘Vocsnor’ afgezakt naar Rijwielen Smets aan het Cogelsplein in Deurne, waar hij de leden van zijn fanclub een glimp gunde van ‘The Campenator’

joro

‘The Campenator’. Zo heet futuristische tijdritfiets waarmee de hardrijder in april op de piste in Mexico het werelduurrecord scherper stelde. Naast het poseren met enkele fans gaf de Antwerpse wielrenner ook nog een korte toespraak: “Het werelduurrecord was nog nooit zo goed voorbereid”, verwijst Campenaerts onder meer naar zijn koersfiets.

“Als je iets doet dat ver buiten je comfort zone ligt, is dat een aanslag op je lichaam”, ging Campenaerts verder. “Maar wij hebben het zo goed voorbereid, dat het eerste half uur zelfs puur genieten was. Daarna voelde ik wel dat mijn energiepeil daalde.”

Fans van Campenaerts en/of straffe staaltjes wielertechniek kunnen nog zeker een week bij Rijwielen Smets terecht om ‘The Campenator’ te aanschouwen.

© Victoriano Moreno

© Victoriano Moreno

© Victoriano Moreno

© Victoriano Moreno

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wielrennen