Archiefbeeld van koningin Mathilde (rechts) en kroonprinses Elisabeth.
Volledig scherm
Archiefbeeld van koningin Mathilde (rechts) en kroonprinses Elisabeth. © EPA

Terugvlucht koningin Mathilde hele operatie

De terugreis van koningin Mathilde en prinses Elisabeth vanuit Kenia naar Amsterdam verliep in de nacht van donderdag op vrijdag met hindernissen. Het vliegtuig van KLM – nochtans de Koninklijke Lucht Maatschappij - had te kampen met een “verstoring in onze operatie”. Het vertrok pas om 3u15 ‘s nachts, 3 uren en 50 minuten later dan voorzien. 

24 reacties

  • philippe decock

    5 jaar geleden
    Ocharme , beiden gevlogen in first class met een hele schare personeel rond hen. Zo erg zal het ook weer niet geweest zijn.
  • Johan Van Biesen

    5 jaar geleden
    Bij KLM gebeurt dat automatisch, bij TUI moet je het zelf regelen en zelfs met alle documenten doen ze nog moeilijk...
  • Ludo Mens

    5 jaar geleden
    deze koningin vind het schijnbaar heel normaal om naar Kenia te gaan waar meisjes nog steeds vaginaal gesneden worden - had deze vrouw op tv en pers geen negatieve commentaar kunnen geven ?
  • agnes Vantilt

    5 jaar geleden
    Vroeger bestond dat niet,wij hebben ooit 12 uren vertraging gehad waarvan 7 uur op de luchthaven van Kreta gezeten in een bloedhete hal .
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Wij hebben voor een afgelaste vlucht Shanghai-Amsterdam met KLM, waardoor we pas 12 uur later konden vertrekken, ook 3000 € (5 x 600) schadevergoeding gekregen. Plus vergoeding voor alle onkosten die we die extra dag in Shanghai gemaakt hebben, zelfs onze tickets voor de Zoo. Het mooie was dat we niet eens zélf achter die schadevergoeding moesten vragen, dat werd ons door KLM zelf aangeboden, mét een karrevracht excuses erbovenop. Top!