2019-06-28 10:07:23 SPIELBERG - Max Verstappen van Red Bull Racing tijdens de eerste training van F1 Grand Prix van Oostenrijk. ANP REMKO DE WAAL
Volledig scherm
PREMIUM
2019-06-28 10:07:23 SPIELBERG - Max Verstappen van Red Bull Racing tijdens de eerste training van F1 Grand Prix van Oostenrijk. ANP REMKO DE WAAL © ANP

F1 redden? Dan moet Max Verstappen naar Mercedes (en er wordt al gepraat)

Formule 1Seizoen 2019 mangelt spankracht. En geen klein beetje. Lewis Hamilton rijdt zonder weerwerk naar zijn zesde wereldtitel. Doffe ellende. Saai. Volgend seizoen moet het anders. Makkelijkste oplossing? Iemand gelijk zo snel naast Hamilton zetten. Zoals Max Verstappen. Misschien wel volgend seizoen al, als de clausules even goed zitten.

14 reacties

  • Theo Van Hoof

    5 jaar geleden
    Denken dat dan de Mercedes strategie gaat wijzigen mag dromen. Het is toch al lang duidelijk hoe ze werken. Zorg dat je plaats 1 en 2 hebt in de start. Nummer 1 mag weg hollen en nummer 2 houdt de rest op. Lukt het niet om 1 en 2 te zijn, dan hebben ze het al veel moeilijker om weg te rijden. Racen heeft Hamilton nog zelden moeten doen. Geef ons terug de tijd van Jabouille en Arnoux. Elke bocht een andere rijder aan de leiding.
  • annie laureys

    5 jaar geleden
    Max zal nog veel brokken maken
  • Bromvlieg

    5 jaar geleden
    Hamilton wil Max niet naast hem, hij weet dat hem dat veel overwingen gaat kosten. Voor de F1 en voor het kijk genot zou het wel een oplossing zijn. Max is zeker niet de mindere Hamilton.
  • Jurgen Van Den Bergh

    5 jaar geleden
    Het ergste is nog dat Hamilton zichzelf kunstmatig op een voetstuk zet door te claimen dat hij buitengewone prestaties moet leveren voor die overwinningen. Hij zegt het niet altijd met zoveel woorden, maar je kunt duidelijk merken dat die jongen voor zichzelf een pedestal aan het metsen is. Want buiten zijn eigen fans is hij niet al te populair bij de neutrale F1 fan. Verstappen naast Hamilton zou inderdaad voor vuurwerk zorgen.
  • Theo Van Hoof

    5 jaar geleden
    Als Verstappen zijn carriere naar de km.ten wil helpen moet hij inderdaad naar Mercedes. Als hij denkt dat hij oppp gelijke voet zal behandeld worden, dat hij verder droomt. Mercedes is Hamilton en dat zal niet wijzigen voor Hamilton stopt.