De reactie van Nainggolan.
Volledig scherm
De reactie van Nainggolan. © Instagram Romelu Lukaku

Lukaku naar Inter? Nainggolan bouwt met simpele reactie de spanning nog wat op

Serie AInter Milaan kan de centen die het voor Zinho Vanheusden krijgt gebruiken, want het wil nu echt werk maken van Romelu Lukaku. Een huursom van 10 miljoen euro met verplichte optie tot aankoop in 2021 voor 60 miljoen euro: met die constructie hoopt Inter volgende week Man United te overtuigen om de spits van de Duivels binnen te halen. Radja Nainggolan laat de Nerazzurri-fans ondertussen alvast al even dromen. 

18 reacties

  • Michael Ceelen

    5 jaar geleden
    Lukaku is de beste Belgische (target)spits OOIT!! Nu en nog voor zeer lange tijd! Kijk maar naar zijn statistieken. Hij maakt ook ruimte en zorgt ervoor dat andere ploegmakkers gemakkelijker kunnen scoren. Dribbelen hoeft hij toch niet te doen zoals Ronaldo en Messi. Dat is de taak van Hazard en Mertens.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    En voor sommige hier is hij de beste? En waar blijven al die aanbiedingen ? Tot hiertoe nog niet veel van gemerkt . Alleen veel media geruchten van hem persoonlijk. Maar echte aanbiedingen van grote clubs zoals Juventus, Real Madrid, Barcelona of nog een ander grote wereld club ? Nog niks van gemerkt of zelfs gehoord.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Is het weer een berichtje dat hij zelf de wereld heeft in gestuurd ? Ik geloof daar niks van. Die kan daar niks gaan doen. Als hij eerst eens leert voetballen , ipv op de inspanningen en de moeite van zijn ploegmaats te teren .
  • Lucas Vissers

    5 jaar geleden
    Niets van aan ! Indien Inter hem toch koopt wordt het een miskoop ! Hij scoort wel maar hoe ?
  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    Daan Braet maak u geen zorgen dat zijn club supporters of vlaams belangers en vooral die laatste hebben nogal eens de neiging zich te bemoeien met zaken waar ze ten eerste geen interesse voor hebben en ten tweede geen van bal van snappen sowieso niet. Zoals gewoonlijk.