Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Lekker bakken in de zon? De prijs betaal je na je vijftigste

Bij tropische temperaturen als vandaag hebben we allerlei smoesjes om niet te hoeven smeren: “mijn huid is wel wat gewend” of “ach, dat is morgen bruin”. De prijs betaal je na je vijftigste, waarschuwt Maud Jansen, dermatoloog aan het Maastricht Universitair Medisch Centrum.

18 reacties

  • Teirlynck Luc

    5 jaar geleden
    De ene mens is de andere niet , zoals met alles wat te veel is is ongezond en bij extreme overdaad heb je nadien meestal de gevolgen , gewoon met gezond verstand zonnen , meer miet dat niet zijn
  • Patrick Weyers

    5 jaar geleden
    Iedereen doet wat hij wilt maar weet wat het gevolg kan zijn. Niet komen janken als het zover is. Van roken weet je ook wat het resultaat is.
  • Aaa Aaa

    5 jaar geleden
    Soms vraag ik me af of smeren geen verkeerd veiligheidsgevoel geeft en welke brol smeert men op de huid. Gewoon uit de felle zon blijven
  • Dirk Desart

    5 jaar geleden
    Geef dan ook eens dat advies aan de werkgevers, die moeten toch zorgen voor een veilige werkplek? Zit daar dan geen zonnecrème in inbegrepen in naam van de gezondheidsrisico’s van de werknemers dat ganse dagen buiten moeten werken? Of telt dit hier enkel maar voor zonnen in je vrije tijd??
  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    Eender wat je doet: na je 50-ste betaal je altijd de prijs, heeft iets met ouder worden te maken... en leven, en durven leven.