Vincent Kompany in Oudenaarde.
Volledig scherm
Vincent Kompany in Oudenaarde. © Jarno Bertho.

VIDEO. Op z’n Bielsa’s: Kompany coacht jeugdig en frivool Anderlecht naar ruime zege

Belgisch voetbalLeuke oefenpot van een jeugdig Anderlecht op Oudenaarde. Paars-wit blikte de thuisploeg, eind vorig seizoen uit de hoogste amateurklasse gedegradeerd, met 0-6 in. Thelin (2), Sam, Timassi, Trebel en El Hadj namen de goals voor hun rekening. Circa 2.500 toeschouwers trotseerden de hitte.

16 reacties

  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Hopelijk slaagt Kompany erin om het aanwezige jeugdige talent van Anderlecht te laten renderen. Met een scorende spits ( Mbokani, Samata) hadden we zelfs vorig seizoen reeds meegedaan voor de titel.
  • Robert De Meulder

    5 jaar geleden
    In de bokssport word op dezelfde manier gewerkt.Een gevecht tegen een zeer middelmatige bokser winnen om dan rond te bazuinen hoe sterk je bent.
  • Willem van Gullik

    5 jaar geleden
    Stijn Bracke, als Vlamingen zouden we allemaal moeten supporteren voor een Vlaamse ploeg. Niet voor een ploegje uit franstalig BSL, waar men Vlamingen uitspuwt. Hoe kruiperig kan je zijn om voor een franstalige Brusselse ploeg sympathie op te brengen....
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Ik dacht dat Trebel weg moest omdat hij te veel kost? Mag hij nu toch blijven?
  • dirk rombaut

    5 jaar geleden
    Tja als je speelt tegen een amateurploeg bewijs je niets! tracht eens een buiten competitie wedstrijd tegen deftige tegenstanders zoals Genk, Gent of Brugge. Dan kan je een bewijs leveren, en een evaluatie. triestige reclame zou ik zeggen. Proficiat aan de tegenstander hij heeft het gedurfd. Niet aan Anderlecht dat was een lachertje!