De Britse brexitonderhandelaar Olly Robbins.
Volledig scherm
De Britse brexitonderhandelaar Olly Robbins. © REUTERS

“Britse brexit-onderhandelaar Robbins stapt op”

Olly Robbins, de belangrijkste brexit-onderhandelaar van het Verenigd Koninkrijk, verlaat zijn post zodra hij de nieuwe premier heeft bijgepraat. Dat meldt de politiek commentator van The Sunday Times. 

8 reacties

  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Net zoals bij ons gaat het over postjes. Dat ze net als bij ons een land de vernieling in rijden kan politiekers niets schelen. Het volk krijgt politiekers waarop ze stemmen, net als bij ons.
  • Bruno Draulans

    5 jaar geleden
    Wat een klucht is dat, zeg. De Britten hebben nu toch wel een hoop geloofwaardigheid verloren. Ze wilden eigenlijk nooit helemaal meedoen met Europa en behielden hun Pond, om connectie te houden met Vs. Nu ze dan toch kunnen uitstappen uit Europa, willen ze niet weg. Thuis noemen ze dat een tweezak, iemand die van twee walletjes wil eten.
  • stefan crama

    5 jaar geleden
    Dat dit saga zo snel mogelijk eindigt.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    En dan Europa wat zijn de maatregelen die genomen moeten worden of is het weer de kop in het zand steken en de zaak in het honderd laten lopen, het zou niet de eerste keer zijn en zeker niet de laatste keer.
  • Mich Vanderhoydonck

    5 jaar geleden
    Boris zal het Brits “IMPERIUM” wel verder naar de vernieling helpen en het volk zal lijden om zijn machtshonger te bevredigen .