Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Merlier kroont zich tot Belgisch kampioen na massasprint in Gent

BK wielrennenTim Merlier heeft zich in Gent voor het eerst tot Belgisch kampioen gekroond. De renner van Corendon-Circus was de snelste in een massasprint. Timothy Dupont en Wout van Aert maakten de top drie compleet.

31 reacties

  • Walter De Vuyst

    5 jaar geleden
    Tim Merlier is een verdiende winnaar , Wout Van Aert een overgelukkige tweede en dolblij met de overwinning van zijn ex ploegmakker . Philippe Gilbert reed na zijn schitterende overwinning in Roubaix nog maar eens top drie , weinigen doen hem dat na . Maar wat dan gezegd van Evenepoel die nu reeds na anderhalf jaar renner te zijn het peloton aan diggelen rijdt .
  • Johan Maddens

    5 jaar geleden
    Twee boezemvrienden , den ene Kampioen tijdrijden en de andere Kampioen op de weg . Heb moeten kijken naar Wout , staat heel scherp .Wat een verschil bij vorige winter !
  • Marc Devuldere

    5 jaar geleden
    Flauwe koers heb maar een renner gezien die zijn nekt durft uit te steken en dat is Remco Evenepoel.
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Jean Gobin, hij is 19 jaar.. Beter niets zeggen als het toch maar is om uzelf belachelijk te maken
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    over welke 2 veldrijders spreekt men hier eigelijk ! Als ze het ganse sezioen in het veld weggeblazen worden door 1 iemand spreekt men dat het al meer wegrenners zijn dan crossers die in het veld niet veel meer te zoeken hebben . En als de trend volgend sezioen in de cross zich op nieuw moest herhalen zullen het opnieuw wegrenners zijn zekers