Nadine W. in Manufactory.
Volledig scherm
Nadine W. in Manufactory. © Jeffrey Dujardin

Beruchte tafelschuimster slaat toe in Gent: “We hadden al een vreemd gevoel toen ze binnenkwam”

De beruchte tafelschuimster Nadine W. (49)  heeft zondagmiddag voor het eerst toegeslagen in Gent. De schrik van de West-Vlaamse horeca koos The Manufactory uit, een nieuwe zaak in de Onderstraat in Gent. “We hadden al een vreemd gevoel toen ze binnenkwam”, zeggen de jonge uitbaters. W. werd vrijdag nog veroordeeld in Brugge tot drie maanden cel.

70 reacties

  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Het gedrag van die vrouw schokt me niet, maar wel sommige commentaren hier. Hoe is het mogelijk dat mensen een oudere vrouw achter de tralies willen zien die alleen maar komt eten zonder te betalen. Oh, wat voelen we ons stoer! Had ik een horecazaak dan kreeg die vrouw een vast plekje en at ze elke dag gratis. In ruil daarvoor vertelt ze me haar leven. Dat is ws een boek waard.
  • Anny Bollens

    5 jaar geleden
    In vele horeca zaken moet men eerst betalen, en nadien eten krijgen! Zeker op terrassen!
  • Herman Peter

    5 jaar geleden
    Het is natuurlijk schrijnend dat een iewat oudere verwaarloosde vrouw geen geld heeft om zich te voeden en het op deze ,weliswaar laakbare manier moet doen...Is haar bedoeling wellicht dat ze hoopt om in de gevangenis terecht te komen, ,waar ze driemaal per dag eten krijgt ,om verder over bijkomende dienstverleningen niet te spreken .En...weten de horecauitbaters nog steeds niet wie zij is ,en verwachten zij haar bezoek dan niet ??!
  • Gerrit Pletinck

    5 jaar geleden
    In de gevangenis zal ze ook voor niets kunnen eten.
  • Jan Van Gent

    5 jaar geleden
    Het gerecht doet zo goed zijn werk in Belgie . als ze geen centen heeft dan moet ze naar het OCMW gaan en niet op restaurant een hele menu bestellen en daarna zeggen dat er geen centen zijn om het te bekostigen. Onbegrijpelijk dat dit blijft gebeuren dat is iemand die eens moet worden nagekeken of die niets mankeert.