Zestiger al een jaar vermist na restaurantbezoek

© Federale politie

Een zestiger uit Sint-Jans-Molenbeek is al een jaar vermist na een restaurantbezoek in Ruisbroek. Via een oproep in het VTM-programma Faroek hoopt zowel politie en gerecht als de familie op een doorbraak.

Jelle Schepers

Politie en parket doen een oproep naar getuigen in de verdwijningszaak van Jacques Forton. De 60-jarige man uit Sint-Jans-Molenbeek verdween in de nacht van 14 op 15 november van vorig jaar nadat hij restaurant Le Vendôme langs de Vorstsesteenweg in Ruisbroek had bezocht. Maar toen ze rond half een 's nachts naar huis wilde vertrekken, kregen Jacques en zijn vrouw ruzie. Hij weigerde ook om mee te rijden met de college van Magdalena, en vertrok te voet. Magdalena en haar zoon werden door een vriend naar hun huis in Sint-Jans-Molenbeek gebracht. Magdalena keerde terug naar Ruisbroek om Jacques te zoeken, maar vond hem niet. Ook in het restaurant zelf heeft niemand Jacques nog gezien.

De politie kamde de weken na de verdwijning van Jacques de hele omgeving uit en dregde ook de Zenne, maar zonder resultaat. Daarom zoeken de speurders nu getuigen.

Jacques Forton heeft kort grijs haar en een grijze snor. Hij is normaal gebouwd en ongeveer 1,80 meter lang. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een lichtgrijze jeansbroek, een donkergrijs hemd met korte mouwen en verticale witte en zwarte strepen, een sportieve bruine wintervest en zwarte lederen schoenen.

Alle informatie is welkom op 0800-30.000 of via opsporingen@police.belgium.eu.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen