Opnieuw auto volledig vernield door dronken vandalen

© jve

In Zeebrugge werden op korte tijd twee wagens hard aangepakt door vandalen. Vrijdagmorgen was het de beurt aan de Kia van Laurent Audenaert. Al zijn ramen - op de voorruit na - werden ingeslagen. Ooggetuigen beweren dat dronken illegalen de schuldigen waren. “Nochtans hebben we hier nooit miserie gehad met transmigranten”, zegt de man.

Junior Verbeeke en Tim Lescrauwaet

Op vijf dagen tijd werden in Zeebrugge twee auto's volledig vernield door vandalen. Afgelopen zondag werden de ramen van de wagen van kandidaat Prinses Carnaval Zeebrugge 2017 Elke Pieters volledig verbrijzeld, gisteren vrijdag was het de beurt aan Laurent Audenaert. Hij vond zijn Kia om de hoek van zijn woning helemaal vernield terug. Zowel de achterruit als de vier zijramen waren ingeslagen. Enkel de voorruit werd ongemoeid gelaten.

Het is de eerste keer dat Audenaert met dergelijk vandalisme geconfronteerd wordt. Vandalisme, want er werd niets gestolen uit zijn wagen. “Het moet 's nachts gebeurd zijn. Enkele buurtbewoners hebben de daders kunnen zien. Het ging om dronken personen met een donkere huidskleur. Waarschijnlijk illegalen, dus.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen