Kim Jong-un en Trump schudden elkaar de hand op de inter-Koreaanse grens.
Volledig scherm
Kim Jong-un en Trump schudden elkaar de hand op de inter-Koreaanse grens. © EPA

Noord-Korea: “Ontmoeting met Trump was historisch en buitengewoon”

De ontmoeting tussen de Amerikaanse president en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un in de gedemilitariseerde zone tussen Noord- en Zuid-Korea was "historisch" en "buitengewoon". Dat heeft Noord-Korea vandaag verklaard.

8 reacties

  • Bert Bangers

    5 jaar geleden
    Wat een fan fiction.
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Gewoon voor de show. Het zijn bijna verkiezingen he. Het akkoord is nog steeds geannuleerd, NK maakt nog steeds raketten. Dit heeft alleen veel belastingsgeld gekost.
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    Een zeer indrukwekkende bijdrage aan de mensheid. Niks is nog wat het lijkt. En iedereen schijnt erin te trappen... De rest zullen ze wel regelen achter de schermen zonder pottekijkers. Dàt is dus échte democratie !!!
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Elk weldenkend mens stelt zich concreet de vraag: Wat heeft deze media-show tot hiertoe bijgebracht? Zet Kim Jong-Un zich officieel in om zijn kernwapenarsenaal / raketproeven te stoppen? Is er een verdrag tussen US en Noord-Korea? Met gebakken lucht alleen stop je geen raketlanceringen ... Ondertussen draait de propaganda molen door.
  • Cat People

    5 jaar geleden
    Twee dictators met dezelfde belangen en natuurlijk een strategische zet van Trump naar zijn zitje voor de volgende presidentsverkiezingen!