VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Zomersolden starten met flinke kortingen na zwak voorjaar

De zomersolden moeten een zwak voorjaar voor de modewinkeliers goedmaken. Vooral vanaf eind april slabakte de verkoop, blijkt uit een rondvraag van de verschillende belangenorganisaties Comeos, Mode Unie en het NSZ. De handelaars bieden bij de zomerkoopjes, die vandaag starten, dan ook meteen kortingen aan van -30 tot -50 procent.

6 reacties

  • Sebastian Peeters

    5 jaar geleden
    Elk jaar hetzelfde verhaaltje van fikse kortingen door dit of dat, net zoals de mosselen die elk jaar van een goede kwaliteit en mooi vol zijn. De beste kortingen vind je nog steeds op internet en daar ben je geen 25 Euro vervoer en parkeerkosten aan kwijt.
  • pipo de clown

    5 jaar geleden
    Kom net uit Nederland en heb er in de winkelstraten meer Vlaams dan Nederlands horen spreken en ze liepen zeker niet met lege handen. Volgens mij kunnen ze die hoop op een "break-even" dus nu al in de vuilnisbak gooien.
  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    Buiten -60 maar eens binnen, vermindert dat, maar het is wel frisser!
  • S Wuyts

    5 jaar geleden
    Heb voor enkele artikels die ik wil kopen twee weken geleden de prijs opgeschreven. Sommige staan nu in solden (-30% of -40%) maar de prijs is vrijwel gelijk aan toen. Bij vele winkels is de solden puur bedrog
  • Hendrik Weckseler

    5 jaar geleden
    Tot je de meeste winkels binnenwandelt dan nergens artikelen van meer dan -30 procent te vinden de hele solden lang