Jelle Wallays, hier net achter Evenepoel, trok gisteren mee in de aanval.
Volledig scherm
PREMIUM
Jelle Wallays, hier net achter Evenepoel, trok gisteren mee in de aanval. © BELGA

“Hoe triestig was dit BK niet weer voor een ploeg die draait op overheidsgeld?”: onze chef wielrennen scherp voor Lotto-Soudal

BK WielrennenWanneer wordt iemand bij staatsploeg Lotto eindelijkeen keer wakker? Hoe triestig was dit BK niet weer voor een ploegdie draait op overheidsgeld?

37 reacties

  • Marcus Camps

    5 jaar geleden
    Dat kampioenschap zal er niet op beteren met ... Degenkolb erbij. Uiteraard moest Wallaeys meerijden. In het wiel gaan rijden van de nieuwe chouchou als geroutineerde profs, ze zouden beter moeten weten. Ze hadden misschien niet vooruit kunnen blijven, maar wel commandobrug blijven fungeren. Ooit bekopen ze dat nog, wanneer Remco nog beter wordt ...
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Beslissing van Lotto in volle finale : "Wallaysn stop met rijden, niet overnemen !!" Er zitten duidelijk kiekens in de ploegleiding, want Wallays in ee nspurt met Remco is een 70/30 kans. Evenepoel was kort gesteld de man van de wedstrijd. Ondanks alles een mooi kampioen, die nu toch moet gaan inzien dat hij beter op de weg is dan in het veld. Iets wat sommigen van bij de beloften al zeiden tegen hem. Maar het is wel een heel pak lastiger daar een contract te krijgen als jonkie.
  • Ria Adams

    5 jaar geleden
    Plakken aan het wiel van een 19 jarige ze moesten zich schamen.
  • rudi verleysen

    5 jaar geleden
    Victor C heeft dit jaar Lotto Soudal gered. Wat is zijn dank?? Na 10tallen jaren mismanagement wordt het hoog tijd om de heren Frison en Sergeant op SWT te plaatsen. It's time voor Kevin Deweerdt!!!
  • Herman VC

    5 jaar geleden
    Wat een affront voor deze kerels ! Ipv mee te werken met Evenepoel, dan hadden ze minstens een podiumplaats gehad. Wat een losers !