Olivier Somers.
Volledig scherm
Olivier Somers. © Photo News

Topmannen bij KV Mechelen Olivier Somers en Stefaan Vanroy verlaten de club en Belgisch voetbal

KV MechelenMede-hoofdaandeelhouder Olivier Somers en sportief directeur Stefaan Vanroy zetten een stap opzij bij KV Mechelen en verlaten het Belgische voetbal. Dat hebben de ‘Kakkers’ zopas bekend gemaakt via hun website. De club komt daarmee grotendeels in handen van Dieter Penninckx, de andere hoofdaandeelhouder. Hij verwierf twee jaar geleden samen met Somers de meerderheid van de clubaandelen. Een deel van Somers’ aandelen wordt ook aan het Malinwa Supportersorgaan geschonken. Dat hebben Somers en de andere leden van de raad van bestuur van KV Mechelen afgelopen weekend in overleg beslist.

24 reacties

  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Werdstrijd vervalsing moet door twee ploegen zijn en vermits W Beveren vrijuit gaat is er volgens mij geen Matchfixing. Als de voorzitter van Beveren niets wist van meldingsplicht kan Mechelen zeggen dat ze niet wisten dat een wedstrijd vervalsen geen misdrijf is.
  • TOM VANDE PAPELIERE

    5 jaar geleden
    Waar rook is is er vuur Dus toch iets waar ivm matchfixing
  • jacqueline van langenhove

    5 jaar geleden
    Ik denk als je zeker van je zaak bent en onschuldig bent dan ga je niet weg. Dit doet me denken aan de kapitein van de Concordia.
  • Alfons Detemmerman

    5 jaar geleden
    Dacht dat ze 7 en 10 jaar geschorst werden .... Dus aftreden is een logisch gevolg zeker ?
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Zij moeten het Belgisch voetbal niet verlaten. Het is eerder Kv Mechelen zelf die moet verdwijnen van de Belgische velden.