De Duitse rugzaktoerist Andreas Karl Wacker (28) liet al sinds woensdag niets meer van zich horen. Zijn familie is doodongerust.
Volledig scherm
De Duitse rugzaktoerist Andreas Karl Wacker (28) liet al sinds woensdag niets meer van zich horen. Zijn familie is doodongerust. © RV

Vermiste Duitse rugzaktoerist (28) levend teruggevonden in Australië

BuitenlandDe vermiste Duitse rugzaktoerist Andreas Karl Wacker (28), die sinds vorige woensdag spoorloos was in het westen van Australië, is levend teruggevonden. Dat heeft de Australische politie gemeld. Familieleden van de Duitser waren doodongerust nadat hij niet reageerde op verjaardagswensen. De Australische politie had een opsporingsbericht voor hem verspreid.

17 reacties

  • Jurgen De doncker

    5 jaar geleden
    De lijn tussen profiteur en levensgenieter is wel dun. Blij wel dat hij nog leeft.
  • Christophe Heyndrickx

    5 jaar geleden
    Toen ik voor de eerste keer alleen op reis ging, zagen mijn ouders op teletekst dat ik geland was en 10 dagen later kregen ze een kaartje met 'zonnige groeten' op. Geen paniek, geen stress, geen internet, geen gsm, ... maar eum ... lang leve de moderne tijd zeker :-)
  • Kris De Smet

    5 jaar geleden
    Gelukkig goed afgelopen !
  • Kris Kras

    5 jaar geleden
    Het is logisch dat ouders ongerust zijn als hun kinderen backpacken. Vooraf duidelijke afspraken maken over contacten tijdens de tocht, kan veel ongerustheid voorkomen.
  • Lucie Barbe

    5 jaar geleden
    Amai sommige reacties hieronder, dat zijn ouders ongerust worden kan ik mij goed inbeelden, wij zijn al vergeten dat er pakweg 20 jaar geleden haast geen gsm's waren en nog op iedere hoek van de straat een telefooncel . Denk eens na als je in de wildernis rondtrekt zonder gsm daar zeker geen telefooncels staan en als je gsm bij hebt is er nog altijd een kans je geen netwerverbinding hebt