BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Opdracht van informateurs Reynders en Vande Lanotte opnieuw verlengd: koning verwacht eind juli nota

De federale informateurs Johan Vande Lanotte (sp.a) en Didier Reynders (MR) hebben deze voormiddag voor de derde keer verslag uitgebracht bij de koning. Hun opdracht wordt opnieuw met een maand verlengd. De koning vraagt de informateurs ook om op 12 juli een tussentijds verslag uit te brengen en om tegen 29 juli een nota op te stellen. 

64 reacties

  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    De echte Vlamingen willen een Vlaams bestuur voor Vlaanderen. Er zijn nog te veel twijfelaars in de ban van linkse/trado doemscenario's. Die moet men de tijd gunnen om zich te vermannen. De Wever heeft goed begrepen dat de (linkse vooral) trado-partijen in Vlaanderen gedoemd zijn om te verdwijnen. Hen rest nog enkel het federale niveau om te overleven, door te collaboreren met de PS. / Het confederalisme is al in werking op de achtergrond, dinosaurus Eyskens en kenner Sinardet ten spijt
  • Theo Schuermans

    5 jaar geleden
    En ze blijven maar aanmodderen, trek de stekker er maar uit, ons landje werkt niet meer en splits de boel.
  • David Williams

    5 jaar geleden
    Kunnen we niet gewoon meteen opnieuw naar de stembus? Waarom nog wachten, we weten allemaal dat dat uiteindelijk het resultaat zal zijn.
  • Marc Pauwels

    5 jaar geleden
    Daarmee kan onze Nationale Feestdag zonder zorgen worden gesoigneerd, want met wacht nog een maandje op een rapport, dat juist hetzelfde zal zijn als vandaag.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Wallonië is links, Vlaanderen rechts en Brussel om zeep. N-VA en PS willen allebei een ander land dus wat zullen Jowan en Didier doen buiten een beetje keuvelen. Nieuwe verkiezingen en rap