BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Kalender 1B zonder KV Mechelen, maar mét Beerschot en Lokeren

Jupiler Pro LeagueGeen KV Mechelen op de 1B-kalender, wél Beerschot en Lokeren. De Pro League wacht de uitspraak van het Belgisch Arbitragehof (BAS) af en baseerde zich op de sportieve resultaten van vorig seizoen.

5 reacties

  • Jean Blanquart

    5 jaar geleden
    het ergste is dat je zelfs bij pietluttige wedstrijden politietoelating nodig hebt! als voetbalfan vind ik deze evolutie dus niet in verhouding meer met het spelletje!
  • Jan Dewolf

    5 jaar geleden
    Logica is de voetbalbond soms vreemd en van aardrijkskunde hebben ze blijkbaar ook geen benul . Hoe verklaar je dat in 2° Amateur Eendracht Aalst in een reeks met Antwerpen en Limburg ingedeeld wordt terwijl Sint Niklaas en Temse naar West-Vlaanderen en Zuid-Oost Vlaanderen moet ?
  • Frits Vandenberge

    5 jaar geleden
    Het zou beginnen tijd worden dat er een beslissing valt, wat die ook moge zijn. Ik vrees voor KV Mechelen die de procedure zolang mogelijk rekt door steeds wrakingen in te dienen. En beetje serieus a.u.b. Als voetbalbond zou ik ook nerveus worden bij die vertragingsmanoeuvres van KVM.
  • Etienne De Bondt

    5 jaar geleden
    De Belgische voetbalbond en in het bijzonder hun juridische dienst werkt al even goed als ons gerecht, traag en onbekwaam.
  • Marc Grootaerdt

    5 jaar geleden
    dat circus duurt nu al lang genoeg en hoe worden de problemen ooit opgelost? M.i. enkel als de KBVB weer autonome rechten heeft waar geen andere instanties kunnen in tussenkomen. Baas in eigen buik dus. Voor geen enkele voetballiefhebber was, is en blijft dat een periode voor herhaling vatbaar.