Joe Biden (l), Bernie Sanders (m) en Kamala Harris (r) legden elkaar het vuur aan de schenen tijdens het recente tv-debat.
Volledig scherm
Joe Biden (l), Bernie Sanders (m) en Kamala Harris (r) legden elkaar het vuur aan de schenen tijdens het recente tv-debat. © REUTERS

Presidentskandidaat Joe Biden verliest terrein in peilingen na bits tv-debat

Verkiezingen VSJoe Biden heeft in de peilingen aan terrein verloren nadat hij in het televisiedebat van de Democratische kandidaten voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 door senatrice en uitdaagster Kamala Harris in verlegenheid werd gebracht.

3 reacties

  • Michel Jacobs

    5 jaar geleden
    Het zou me bijzonder verbazen, dat is een understatement, dat Biden voor segragatie is. Mogelijk heeft hij zich indertijd in het spel van geven en nemen in de politiek, onvoldoende beginselvast getoond en werd hij daar nu op afgerekend. Terecht vind ik, in sommige dingen moet je coulant zijn, maar niet in zaken als racisme en segregatie.
  • Sonny Breugelmans

    5 jaar geleden
    Niet alleen Biden bijt in het stof, heel de kliek heeft zich belachelijk gemaakt. Ze kunnen hun naam beter veranderen van democraten naar Sociaal democraten. Wie wil opengrenzen en gratis healthcare voor illegale immigraten? Alle handjes gingen omhoog. Meerdere kandidaten gaven hun uitleg in het Spaans om hun nieuwe stemmers te pamperen, want ja in sommige staten mogen illegalen stemmen en rijbewijs halen. Ook de electoral college moet weg alsof ze de verkiezingen nog niet genoeg gehackt hebben.
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Zulke chaos bij de Democraten, geven Trump nog meer kans om herverkozen te worden.