Klimmers van de politie kammen een moeilijk toegankelijk en rotsachtig bushgebied uit.
Volledig scherm
Klimmers van de politie kammen een moeilijk toegankelijk en rotsachtig bushgebied uit. © Belga

Australische politie zoekt opnieuw met klimmers naar vermiste Théo Hayez

BuitenlandIn Byron Bay heeft de Australische politie vandaag opnieuw klimmers ingezet in de speurtocht naar de vermiste Belgische rugzaktoerist. Het gaat mogelijk om de laatste fysieke zoekactie van de politie, zo verklaarde een bron nabij het dossier aan Belga. Vrijwilligers blijven het gebied wel nog verder uitkammen, op zoek naar sporen van de verdwenen Théo Hayez (18).

5 reacties

  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    @Louis van hoeiland: Als die jongen zijn verdwijning zou gepland hebben, had hij niet al zijn pesoonlijke spullen in het hotel achtergelaten. Ook de kans dat hij ergens door een australische varkensboer als seksslaaf gebruikt wordt acht ik eerder onbestaande. Blijft dus over; een ongeval of moord. Ben wel nog steeds nieuwsgierig naar die andere jonge man die bij hem was toen hij die fles wijn kocht. Is die ondertussen geïdentificeerd?
  • wesley netnem

    5 jaar geleden
    Mss in het water gesukkeld en dat is in zulke gebieden vaak fataal zeker met haaien en krokodillen in zee ?
  • Anne JACOBS

    5 jaar geleden
    Fingers crossed, Theo laat je maar vlug vinden!
  • Erwin Van den Bossche

    5 jaar geleden
    Theo... hoe erg het ook is ... de mogelijkheid bestaat : vermoord door drugdealers en in zee geworpen, of gewoon in de oceaan gevallen en de vele Australische haaien zijn hem fataal geworden,en haaien laten geen spoor achter. Er is niets ergers als NIET te weten WAT er met je kind is gebeurd dat blijft je eeuwig achtervolgen tot je laatste adem.
  • louis van hoeylandt

    5 jaar geleden
    1 ding is zeker als die jonge nog leeft en even op zich zelf wou zijn .....het nieuws volgt durft die nu niet meer te voorschijn komen