Verschillende bestuurders zijn de afgelopen tijd weggegaan bij de autofabrikant.
Volledig scherm
Verschillende bestuurders zijn de afgelopen tijd weggegaan bij de autofabrikant. © ANP

Leegloop bij Tesla: ook Europees directeur stapt op na conflict met Elon Musk

AutoDe directeur van de Europese activiteiten van Tesla, Jan Oehmicke, stapt op. Dat meldde het Duitse zakenblad WirtschaftsWoche. Daarmee moet de fabrikant van elektrische auto's in korte tijd opnieuw afscheid nemen van een topbestuurder.

8 reacties

  • Geert Tamsyn

    5 jaar geleden
    Het is de winst die telt, maar dan wel een duurzame winst op lange termijn. Daarvoor moet je investeren en marktaandeel veroveren, de recente recordcijfers voor zowel productie als verkoop, bewijzen dat dat goed lukt. Dat daar op korte termijn verlies kan uit voortvloeien, weet iedereen. Maar ‘t is de lange termijn die telt, en dat weten ook de beleggers die het aandeel omhoog stuwen.
  • Matt Casters

    5 jaar geleden
    Helaas Mr. Patyn, weer verkeerd. Een nieuw verkoopsrecord. De mensen bij Tesla zelf horen al meer dan 15 jaar zonder ophouden dat ze bankroet gaan en Elon Musk zelf gaf het een grote kans dat het zou mislukken. Maar ik vrees voor U dat nu al dit pessimisme op niet meer dan wat vooroordelen en olie-belangen berust is.
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    De cijfers zullen proper zijn zeker voor het 2de kwartaal, moesten de cijfers goed zijn, zouden er geen strubbelingen zijn. Moet moeilijk geweest zijn voor de ex-bmwtopman om zo'n brol te vertegenwoordigen...
  • Ja Rodrigus

    5 jaar geleden
    geen erg Musk, een dag heeft 24uur en 7 dagen in de week je kan het allemaal zelf doen :)
  • eric meers

    5 jaar geleden
    Ach binnen dit en 2 jaar praat niemand nog van Tesla , eens dat merken als BMW, Mercedes,Audi , Jaguar enz hun elektrische wagens op de markt brengen wil niemand nog een 100.000 + eur wagen van Amerikaanse makelij meer