Leuvense jongeren stelen ‘lachend kakske’ in Oostende, maar verraden zichzelf op Instagram

De dieven van het ‘lachend kakske’ op het strand van Oostende zijn zo achteloos geweest om zichzelf te verraden op Instagram. Het gaat om enkele jongeren uit het Leuvense die er maandagnacht niet beter op vonden om de paal uit te trekken en mee te nemen. De politie van Oostende had hen op camerabeelden al zien lopen doorheen het centrum.

119 reacties

  • Piet Piraat

    5 jaar geleden
    Laat ze als straf maar al lachend in een beerput werken voor 1dag.1 moment niet lachen is nog een extra dag erbij.Ze zullen het dan wel geleerd hebben!!!!!
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Och dit zijn toch gewoon kwajongen streken !
  • Sylke Buysse

    5 jaar geleden
    3500 Euro voor dat paalke ? En ze hebben d'r zo verschillende aangekocht ? Dat was weer duidelijk een geval van opdrachten uitbesteden aan de duurste "bevriende firma".....
  • willy zachel

    5 jaar geleden
    Vandalisme is vandalisme studenten of geen studenten zware schadevergoeding en een strafblad zodat als er rechten studenten bij zijn die hun loopbaan al kunnen vergeten en beter voor loodgieter gaan studeren Géén excuses zoeken ?
  • Patrick Libotton

    5 jaar geleden
    Wel als bestraffing 1maand kots kuisen in Leuven of Oostende! Het ene plezier is het andere waard.:) Ge moet ze ook niet strenger straffen dan trouwoptochten en doodrijders van Molenbeek Iedereen is jong geweest