Frans Timmermans was een van de Spitzenkandidaten om de nieuwe Europese Commissievoorzitter te worden.
Volledig scherm
Frans Timmermans was een van de Spitzenkandidaten om de nieuwe Europese Commissievoorzitter te worden. © EPA

Theo Francken noemt kandidaat-Commissievoorzitter Timmermans "nachtmerrie", Geert Bourgeois vindt hem "een goede kandidaat”

Vindt de N-VA de sociaaldemocratische Nederlander Frans Timmermans een goede kandidaat om de nieuwe Europese Commissievoorzitter te worden? Ja, zegt kersvers parlementslid Geert Bourgeois. Neen, zegt Kamerlid Theo Francken, Timmermans is zelfs “een echte nachtmerrie-figuur”.

10 reacties

  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Ach ja Francken kent het verschil niet een kouw en een kraai ! Burgemeester twitter zou soms beter zijn twitter houden !
  • Jan peeters

    5 jaar geleden
    Als er één nachtmerrie is, is het wel Francken.....
  • Leonie Maene

    5 jaar geleden
    Als Bourgeois dit een goede kandidaat vindt, zegt dit veel over de ware aard van Bourgeois. Ik quote even Timmermans: " geen land op deze aarde mag nog een homogene bevolking hebben". Iemand vragen?
  • leppens victor

    5 jaar geleden
    Bourgeois is al vervallen in het zalvende eu taaltje,vooral niemand voor het hoofd stoten,je weet maar nooit. mvg.
  • Patrick Van Lersberghe

    5 jaar geleden
    Ik begrijp niet dat men zoveel aandacht blijft behouden in de uitspraken van een gevallen staatssecretaris. Bovendien heeft extreem rechts Francken reeds uitvoerig bedankt voor hun verkiezingsresultaat dat deels te wijten is aan zijn stijl van communicatie en de mismatch tussen zijn woorden en de daden.