Matthew Whelan
Volledig scherm
Matthew Whelan © Facebook

Aan tatoeages verslaafde man: “Onbegrijpelijk dat vrouwen me mijden”

De aan tatoeages verslaafde Matthew Whelan (39) uit de Engelse grootstad Birmingham heeft zich bijna wanhopig tot Britse media gericht omdat het hem maar niet lukt een liefdesrelatie te vinden. Volgens Whelan, die zijn naam officieel liet veranderen in King of Inkland King Body Art The Extreme Ink-ite, heeft hij over aandacht niet te klagen, maar zijn er niet of nauwelijks vrouwen die met hem willen daten.

37 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Echte schoonheid zit vanbinnen. Dit kan ondanks zijn uiterlijk een zeer leuke man zijn.
  • Geert Vaelen

    5 jaar geleden
    Tattoo's staan bij velen nog steeds gelijk als rebelleren, net zoals motorrijders met leren jackets gelijk staan met ruige venten met slechte manieren, die ook nog eens tattoo's hebben. Ik heb een docu gezien van een vrouw die een helse schrik had van Harley-rijders en hebben haar voorgesteld aan zo iemand en ze is er uiteindelijk mee getrouwd. Het zit gewoon in je hersenen ingebakken dat afwijkende figuren afwijkend gedrag vertonen en daar heb je schrik van.
  • Emre Tekin

    5 jaar geleden
    Geen haat aub ieder zijn ding
  • Nadia Mampaey

    5 jaar geleden
    Ik heb nu niks tegen een paar tattoos. Maar sorry, dit is erover. Nu mag dat nog zo’n toffe, attente en lieve man zijn, maar dit is me echt teveel...
  • Jan Depoortere

    5 jaar geleden
    'Het is het innerlijke die telt' is dan ook 1 van de vele fabeltjes die mensen zichzelf wijsmaken. Het is het geheel die telt, innerlijk en uiterlijk.