Een geblurde foto van de vrouw.
Volledig scherm
Een geblurde foto van de vrouw. © Politie

Naakt gevonden lichaam rossige vrouw in Zeeland blijft raadsel: “Iemand moet haar toch missen?”

Wie is toch de vrouw die levenloos en naakt in een weiland in de provincie Zeeland werd gevonden? De Nederlandse politie kreeg al meer dan 95 tips binnen over de vrouw die bij een dorpje tegen de grens met België werd aangetroffen, maar tast nog volledig in het duister over haar identiteit.

10 reacties

  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Koen van den Eynde er staat een herkenbare foto bij moet je wel naar onder scrollen en jammer genoeg zal niet op beteren worden er vaak eenzaten niet of door niemand gemist of misschien na langere periode!
  • Lucas Balieu.

    5 jaar geleden
    Wie weet is ze wel afkomstig uit Duitsland! Duitsers bezoeken ieder jaar met massa's de stranden in Zeeland. Even melden aan de Duitse tegenhanger van het Nederlandse Tv programma Opsporing verzocht!
  • Geert Verschelde

    5 jaar geleden
    Wie zegt er dat het een Nederlandse of Belgische vrouw is ? Ze lijkt mij meer een Angelsakisch type. Maar ze kan evengoed uit de rest van Europa komen.
  • Lydia Kenis

    5 jaar geleden
    Als ze in België iedereen die in dit land verblijft, dna zouden afnemen van bij de geboorte bij inwoners en voor migranten vanaf dat ze binnen komen, dan hadden ze nu geen probleem met haar de identificeren
  • Patrick Coens

    5 jaar geleden
    ze kunnen toch tandartsen inschakelen via tanden kunnen ze veel achterhalen maar is spijtig dat ze nergens gemist wordt