Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

IN BEELD. Dit is de geboortelijst van het dochtertje van Astrid Coppens

ShowbizzAstrid Coppens en haar echtgenoot Bram Coppens mochten op 28 juni hun eerste kindje in de armen sluiten. Het weekblad TV Familie ging na wat er op de geboortelijst staat van de kleine Billie-Ray. Het koppel vertrouwde de lijst toe aan Cilou Babystore, de winkel van ex-Miss België Cilou Annys.

14 reacties

  • Peggy Vandevelde

    5 jaar geleden
    Er staan zaken tussen die heel duur zijn in vergelijking met de duurtijd van gebruik. De pyjama daar zijn ze na 1 maand of 2 al uitgegroeid. En die kinderwagen is bijna de waarde van wat minder bedeelde mensen betalen voor een klein occasie wagen om toch een wagen te hebben. Maar ja, no hard feelings. Het is hun gegund. Voor uw kindje is niks te duur.
  • Tony Delcour

    5 jaar geleden
    mooie baby uitzet
  • Jessie Thijs

    5 jaar geleden
    Staan toch helemaal geen dure dingen op seg... heb eens een trouwlijst gezien van iemand waar een range rover sport op stond, das pas misselijkmakend...
  • Verstappen Martine

    5 jaar geleden
    Allemaal heel leuke spulletjes maar ik begrijp niet waarom dat in de gazet moet komen. Volgens mij is dat niet eens nieuws. Alle dagen krijgen vrouwen kindjes.
  • LIEKE MATHIJSSEN

    5 jaar geleden
    Dit is een normale babylijst met leuke spullen. En voor een goede kinderwagen betaal je wat meer (die van mij kostte ook over €1.200)... proficiat met jullie dochtertje Astrid en Bram! Geniet ervan!