Archiefbeeld van Charles Michel met Jean-Marc Nollet (Ecolo) en Maxime Prevot (cdH)
Volledig scherm
Archiefbeeld van Charles Michel met Jean-Marc Nollet (Ecolo) en Maxime Prevot (cdH) © BELGA

Pijnlijk: geen felicitaties van Ecolo-covoorzitter Nollet voor Charles Michel

Geen enkele Franstalige partijvoorzitter had vanmorgen gelukwensen overgemaakt aan premier Charles Michel voor zijn benoeming tot vaste voorzitter van de Europese Raad. Olivier Maingain (DéFI), PS-voorzitter Elio Di Rupo en cdH-collega Maxime Prévot wensten Michel later op de dag alsnog succes met de nieuwe functie. Alleen bij Ecolo-covoorzitter Jean-Marc Nollet blijft het stil.

135 reacties

  • Chris Devlaeminck

    5 jaar geleden
    Die Franstalige partijvoorzitters vonden dat Michel niet genoeg voor hun zaak stond. Die is, het VB in een cordon en N-VA liefst ook in een cordon. Waardoor ze geen enkele tegenstand hebben van de andere Vlaamse partijen om Vlaanderen verder te pluimen. Om de transfers nog groter te maken.
  • Medard Albrechts

    5 jaar geleden
    en daarmee zouden wij een federale regering moeten vormen, ze hebben nog geen respect voor hun streekgenoot, dat zegt genoeg over de Waalse partijen met uitzondering van MR
  • RITA MINNAERT

    5 jaar geleden
    Nollet is nog groener achter de oren dan ik dacht ! Respectloos zonder meer !!
  • Frank De Kinder

    5 jaar geleden
    Pijnlijk? 23000 euro/maand maakt veel goed zeker?
  • Francois Sals

    5 jaar geleden
    Het is zeker niet uitgesloten dat Michel de Belgische man/vrouw in de problemen heeft gebracht met zijn Marrakesh gedoe ,geld zal het wel gaan kosten aan de belasting betaler ,hij ziet het hier nu niet goed meer zitten en nu gaat hij zich goed verrijken als Europees president ,een riant loon en na enkele jaren een uittreding vergoeding waar je misselijk van zal worden.