Volgens de vader van Avicii wilde de populaire dj eigenlijk geen zelfmoord plegen.
Volledig scherm
Volgens de vader van Avicii wilde de populaire dj eigenlijk geen zelfmoord plegen. © AFP

Vader Avicii: “Mijn zoon was niet van plan om zelfmoord te plegen”

CelebritiesKlas Bergling, de vader van de in 2018 overleden dj Avicii, zegt in een interview met CNN dat zijn zoon niet van plan was om zelfmoord te plegen. Hij roept politici over de hele wereld op om mentale problemen al op jonge leeftijd aan te pakken. 

7 reacties

  • André Ghyssens

    5 jaar geleden
    Het probleem de dag vandaag is dat men wordt geleefd en alles veel te snel gaat. Zelfs Tiësto heeft dit voorgehad en heeft zich moeten herbronnen.
  • Mireille Verbraeken

    5 jaar geleden
    Hij heeft gelijk ! Teveel jongeren (inclusief mijn zoon) nemen deze daad ter hand deze tijden . Zelf uit het leven stappen op zo'n leeftijd ..en velen doen hetzelfde , roept vraagtekens op ! Teveel jongeren de laatste jaren ..en niemand die er wakker van ligt met de vraag waarom ..
  • Philippe Mangé

    5 jaar geleden
    Groot gelijk zijn vader. We leven allemaal veel te snel. We worden gesmeten in een wereld waar we moeten presteren en blijven gaan. Ik raad iedereen aan om te genieten van de kleine dingen. Zet je smartphone wat meer effe weg. En vooral denk na...
  • Erwin Werwaarts

    5 jaar geleden
    Innige deelneming met het overlijden van uw zoon . Een mens kan zich nooit op voorhand indenken welk onheil hem staat te wachten in het leven . Hij of zij weet enkel wat ie kan controleren , zijn principes , keuze's en geweten . Als dat ok is , dan hoeft ie zich niets te verwijten , ook al is het leed van het leven van slechts één mens groter dan het gehele universum zelf .
  • Kris Leyseele

    5 jaar geleden
    Ik denk dat het bij velen een impulsieve daad is....