© BELGA

Sander Coopman legt medische testen af bij Antwerp, Tom De Sutter zet carrière voort in tweede amateurklasse

Antwerp staat op het punt een vierde zomertransfer te realiseren. Sander Coopman heeft namelijk het trainingskamp van KV Oostende verlaten om medische testen te gaan afleggen bij de Great Old.

Vincent Van Genechten

Als Coopman die medische testen zonder onvoorziene problemen doorstaat, ligt voor hem een contract klaar voor drie seizoenen. Hij zal dat wel doen in Antwerpen en nadien niet meer afzakken naar de stage in het Duitse Marienfeld, want zijn vrouw kan elk moment bevallen.

Antwerp had de 24-jarige flankspeler al langer in het vizier, maar het definitieve akkoord is er dus nu pas gekomen. Het feit dat hij een Belg is, speelde door het nijpend tekort aan landgenoten ook een grote rol voor Antwerp.

© BELGA

De Sutter naar Knokke

Tom De Sutter gaat dan weer aan de slag bij Knokke in de tweede amateurklasse. Dat heeft de kustclub donderdag laten weten. De 34-jarige aanvaller voetbalde de voorbije maanden bij KV Oostende.

De Sutter streek in januari neer in Oostende, nadat hij sinds augustus vorig jaar zonder club zat na zijn vertrek bij Lokeren. Bij KVO was hij goed voor in totaal vier goals in achttien duels, maar deze zomer bleek dat de spits geen toekomst had bij de eersteklasser.

De Sutter speelde, naast Lokeren en Oostende, nog voor Cercle Brugge, Anderlecht en Club Brugge. Tussendoor koos hij even voor een buitenlands avontuur bij Bursaspor in Turkije, maar dat was geen schot in de roos. De aanvaller telt veertien caps (0 doelpunten) bij de nationale ploeg.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer