Flybe zal vanaf 1 september niet meer naar Londen vliegen vanuit Antwerpen.
Volledig scherm
Flybe zal vanaf 1 september niet meer naar Londen vliegen vanuit Antwerpen. © REUTERS

Antwerpse luchthaven verliest verbinding met Londen

Luchtvaartmaatschappij Flybe stopt vanaf 1 september met de verbinding tussen de luchthavens van Antwerpen en London Southend. Dat bevestigen partner Stobart Air en de luchthaven van Antwerpen zelf. Volgens een woordvoerster bij de Antwerpse luchthaven lopen er gesprekken met diverse maatschappijen om de continuïteit van de belangrijke route te garanderen.

5 reacties

  • louis van hoeylandt

    5 jaar geleden
    antwerpen is wel degelijk een wereldstad ..piet ....als antwerpse haven er niet moest zijn zou belgie niet meer bestaan ..of denk je nu echt dat brussel of charleroi .belgie recht houd , hoe naief kan je zijn
  • Thierry Piette

    5 jaar geleden
    Ik ben verschillende keren vanuit Deurne naar London City gevlogen. Was fantastisch. Alles ging daar altijd heel vlot, nooit geen problemen gehad. Zeer vriendelijke mensen die daar werken. Spijtig want ik was van plan om in oktober terug naar Londen te gaan via Deurne.
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Waarom zou een verbinding van de ene flut-luchthaven naar de andere nodig zijn ? Dat Antwerpen een eigen luchthaven wil is wel begrijpelijk - tegen alle beter weten in denken de Antwerpenaren nog altijd dat Antwerpen een wereldstad is. Grappige mensen eigenlijk, een beetje aandoenlijk maar toch grappig.
  • Marie Beldé

    5 jaar geleden
    Ja Tuifly vliegt naar Spanje/Marokko en Tunesie... Zij zouden beter in de zomer 1vlucht naar Kreta inleggen (zeerveel Grieken vragen hierom - maar krijgen geen gehoor...!
  • victor vandesande

    5 jaar geleden
    Sluit dat ding toch, die luchthaven is veel te beperkt om zonder zware subsidies rendabel te kunnen zijn. Hoeveel hebben het nu al geprobeerd en zijn van een kale reis thuisgekomen . Die gronden kan je nuttiger gebruiken en Zaventem kan dat makkelijk opvangen , op een klein half uur sta je van Antwerpen in Zaventem , alleen de verbinding nog optimaliseren.