Kim Mestdagh
Volledig scherm
Kim Mestdagh © BELGA

Ontgoocheling is groot bij Cats: “Even bekomen van deze tik”

EK basketVeel tijd om te bekomen van de nederlaag tegen Frankrijk in de kwartfinales hebben de Belgian Cats niet. Zaterdag (12u30) al is het tegen Hongarije terug alles of niets voor de Belgen als ze over een jaar op de Spelen van Tokio hopen te staan. “Dat is speelbaar maar we moeten het wel op het veld nog doen”, stelde Philip Mestdagh.

9 reacties

  • Guido Willems

    5 jaar geleden
    Begrijp niet dat de coach, met drie punten voor en nog 17 seconden te spelen niet kiest voor de professionele fout, 2 vrijworpen voor Frankrijk en terug balbezit en uitspelen. Maar een dikke proficiat. Als die laatste poging niet vanuit de korf ver terugspringt in de handen van de 'Amerikaanse' winnen we ook. Opmerkelijk dat al die Amerikanen in de Oost europese ploegen en Frankrijk het zo goed deden.
  • bert de jaegher

    5 jaar geleden
    spijtig maar niet COOL genoeg op de cruciale momenten. Vermijdbare fouten ( blunders ) zijn de oorzaak van het falen. Meer het koppeke gebruiken en we zijn er !
  • Valentijn Jacobs

    5 jaar geleden
    Als de Fransen 12 punten pakken op vrijworpen, en de Belgen iedere keer volledig faalden, dan is het normaal dat de Fransen gewonnen hebben, we zijn genekt bij de vrijworpen en fouten aantal, verder hebben ze zeer goed gespeeld, maar hun aanvallen stoppen iedere keer waarna ze een beetje strandvolley spelen.
  • Yannick Smans

    5 jaar geleden
    Het was tegen Frankrijk een superspannende wedstrijd die we hadden kunnen en mss moeten winnen. Toch was het een knappe prestatie. Nu die laatste match winnen voor plaats 6. Komaan dames!!
  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Turnovers en FT missen is nooit goed, maar de Cats hebben het in money time echt wel weggeven...