vrijdag 5 juli 2019 - Jupiler Pro League
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

De sfeermaker en de leider

Bij Genk worden de nieuwkomers dit seizoen per koppel voorgesteld. Eerder al kwamen Benjamin Nygren en Theo Bongonda aan bod. Gisteren was he de beurt aan Carlos Cuesta en Stephen Odey. TD Dimitri de Condé toonde zich gecharmeerd door spits Stephen Odey. “Omdat hij zo positief in het leven staat en omdat hij voetbalgek is. Zo zag hij veel wedstrijden van zijn landgenoot Osimhen en dus ook van onze competitie”. Carlos Cuesta loofde hij dan weer om zijn leiderskwaliteiten. “Timide naast het veld maar een echte leider tussen de lijnen.” Een eerste impressie van beide aanwinsten.

 JEFFREY GAENS

Carlos Cuesta verenigd met zijn landgenoot

“Lucumi is vol lof over Genk”

De nieuwe Davinson Sanchez. Die reputatie geniet de 20-jarige Carlos Cuesta in het eigen Colombia. Niet niks, als je bedenkt dat Sanchez in Europa via Ajax intussen bij Tottenham is beland. “Ik ben er trots op dat ik met hem vergeleken word”, aldus de kersverse nummer 46.

 JEFFREY GAENS

Stephen Odey wil roemruchte landgenoot achterna

“Wil in voetsporen van Ndidi treden”

“Hij heeft van zijn vriend Osimhen veel over zijn nieuwe trainer gehoord”, grapte Felice Mazzu met zijn kersverse aanwinst Stephen Odey. Wat de Charleroi-speler allemaal tegen zijn landgenoot heeft verteld, wilde men liever niet kwijt. “Niet belangrijk”, lachten de twee. Wat wel duidelijk is: met Odey haalde Genk niet alleen een aanvaller in huis, maar ook een sfeermaker.

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws