Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kyrgios, die na match opnieuw ging feesten: “Ik mikte de bal recht op Nadal, ja. Waarom moet ik sorry zeggen? Hoeveel geld staat er op zijn rekening?”

WimbledonNever a dull moment wanneer Nick Kyrgios in de buurt is. Ook op de persbabbel na zijn verloren wedstrijd tegen Rafael Nadal in de tweede ronde op Wimbledon was dat niet anders...

8 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Door zijn houding is deze kerel een schande voor het tennis !
  • Regine Tytgat

    5 jaar geleden
    Idd, toptalent maar hij doet er niks mee. Het ene moment enkele aces na elkaar, even later slaat hij er ( bij manier van spreken) met zijn pet naar. Ik begrijp niet dat hij nog tennist want het interesseert hem niet. Nadal is gelukkig een professionele speler die het goed heeft opgevangen. Nick zou geschorst moeten worden. Tot hij manieren heeft.
  • Vik Teysen

    5 jaar geleden
    Gewoon van de velden weren zo’n krapuul. Jij zou zich beter laten begeleiden zodat eo’n fratsen in de toekomst niet meer voorvallen. Zelf al een bal per ongeluk op lichaam gehad en kan je verzekeren dat komt harder aan dan een paintball kogel het gaat je goed kerel Laar als ik een match met jou zie schakel ik over.
  • Heidi Werbrouck

    5 jaar geleden
    Toptalent ja, maar wel van de crapuleuze soort die wij absoluut niet amusant vinden. McEnroe kon er in zijn tijd ook wat van, maar van hem wist iedereen dat het een fraai stukje entertainend toneel was en bovendien zonder gemene "fratsen" naar zijn tegenstander.
  • Maxime Vanmaercke

    5 jaar geleden
    Zielige vent aan wie elk tennisveld verboden zou moeten worden.