Michael Verschueren, Samir Nasri en Marc Coucke.
Volledig scherm
Michael Verschueren, Samir Nasri en Marc Coucke. © Instagram Marc Coucke

Straffe kost: Kompany en Anderlecht halen Nasri naar het Park

AnderlechtAnderlecht heeft stevig toegeslagen op de transfermarkt. De Franse middenvelder Samir Nasri (onder meer ex-Arsenal en Manchester City) komt naar het Astridpark. Nasri tekende een contract voor één seizoen, met optie voor nog een jaar.

82 reacties

  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Van Hauwaert zoals steeds zijt ge weer aan het overdrijven hé om toch maar weer uw alwetendheid aan te tonen maar uw voetbalgeschiedenis is toch maar van een gemiddeld niveau hoor ! A propos Peter Cech is 37 jaar en geen 41 dus gelieve uw fichebak eventjes aan te passen.
  • Alex Van Steenpaal

    5 jaar geleden
    Onbegrijpelijk, je hebt zo een fantastische jeugd En dan kom je met zo een uitgerangeerde speler Kijk naar Ajax en volg hun voorbeeld Mvg
  • Frederick Timmerman

    5 jaar geleden
    Hopelijk voetballen die mannen eens dit jaar op de Belgische velden en stoppen ze zich niet weg achter uitgeholde clichés. Geef toe, de afgelopen jaren was het Belgische voetbal in een bedje ziek. Hopen op beterschap.
  • guido delien

    5 jaar geleden
    Ge leest hier toch veel jaloezie dat die bij RSCA gaat voetballen . Dit zijn de beste spelers om jeugd in goede banen te leiden toch ?
  • Jose Van Hauwaert

    5 jaar geleden
    Van dyck. Wat zou Simmons van uw commentaar gezegd hebben? Die was er 40 toen hij opstapte bij de breydelboys. Hoe oud is Ronaldo volgens u dan? Ik zou zo een team met spelers van 32 jaar kunnen opschrijven die fluitend en met hun vingers in de neus kampioen spelen in België hoor. Als keeper begin ik dan met Buffon of Ceh..ene van 40 en ene van 41. Om te beweren dat een 32 jarige versleten zou zijn... pffff. Feit is, voldoet hij niet of gast hij over de schreef, dan vliegt hij eruit.