Till Lindemann, zanger van Rammstein.
Volledig scherm
Till Lindemann, zanger van Rammstein. © Christoph Soeder/dpa

Oostendse show Rammstein op vijftien minuten uitverkocht

MuziekVolgende week staan ze in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion, maar ondertussen konden fans van de Duitse groep Rammstein al kaartjes kopen voor een ander concert. Die show - in Oostende op 10 juni 2020 - was op een kwartiertje uitverkocht. 

16 reacties

  • Nicole Polfliet

    5 jaar geleden
    K heb 2u voor de computer gezeten omdat mijn dochter moest werken en tickets wilde...steeds kwam erop dat ik in de wachtrij stond: 0 tot 30 minuten... Toen ik uiteindelijk een scherm kreeg met tickets bestellen, waren ze uitverkocht! Zonde van mijn kostbare tijd en een teleurgestelde dochter. Als ik nu lees dat de tickets na 15 min uitverkocht zijn, waarom laten ze de mensen dan uren aan hun scherm zitten wachten?
  • Magalie Declerck

    5 jaar geleden
    Dirk Vregels, als jij naar een concert wil gaan met je vrouw/man/partner, kopen jullie dan elk apart een ticket aan?? Want dat is de enige manier waarop je kan controleren op identiteit. En wat met mensen die niet zo goed met een computer overweg kunnen? Krijgen die dan de kans niet om naar een concert te gaan??
  • Miriam De Pauw

    5 jaar geleden
    Viagogo dat hier wordt genoemd zou door de overheid eigenlijk moeten worden verboden, zij zorgen ervoor dat ze bovenaan de Google zoekresultaten komen, en wie de echte sites niet kent trapt er soms in. Prijzen minstens maal 5.
  • Dirk Vregels

    5 jaar geleden
    Waarom niet simpelweg verplichten om concerttickets enkel op naam volgens paspoort te verkopen en dit vervolgens aan de ingang te controleren via scanning. Dat komt alvast de veiligheid ten goede en men weet wie er allemaal is mocht er iets voorvallen. Bekijk het gewoon als een vliegticket dat scannen ze ook en gaat supersnel.
  • Cédric vandewiele

    5 jaar geleden
    Karolien Lodewyckx toch vreemd da ik om 11:03 mijn tickets heb aangekocht voor de golden circle. Via welke website was je mss aan het proberen ? Grtz