Vakbondsactie aan de hoofdzetel van Proximus na de bekendmaking van het ingrijpende herstructureringsplan begin dit jaar.
Volledig scherm
Vakbondsactie aan de hoofdzetel van Proximus na de bekendmaking van het ingrijpende herstructureringsplan begin dit jaar. © BELGA

Bonden Proximus ongerust over vergadering "transfer van activiteiten”

De vakbonden bij Proximus zijn ongerust over een uitnodiging die ze kregen voor een vergadering volgende week donderdag. Die zou gaan over "een transfer van activiteiten", is vernomen bij de bonden.

6 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Proximus is een bende afzetters, blijf er weg. Sinds ik bij Orange zit, heb ik al een pak geld gespaard en is de service ook veel beter!
  • gina duribreux

    5 jaar geleden
    ze zijn 30% te duur als ze hun klanten willen houden moet er 30% van hun prijs af staat is hoofdaandeelhouder en Europa moet hun bril aan doen of mag dat allemaal bevolking bestelen
  • Jef Heffens

    5 jaar geleden
    Het wordt tijd dat de overheid zich uit Proximus terugtrekt. Nu is de belastingbetaler de dupe van een rigide vakbond die weet dat als ze niet toegeven de belastingbetaler toch ieder maal moet bijpassen. De belastingbetaler is als het ware gegijzeld door de vakbonden die via de overheidsparticipatie gesteund worden in hun onaanvaardbare eisen door de PS, SPA, CD&V en CDH.
  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    Het valt mij wel op dat in hoogconjunctuur zo als ze deze periode zo graag noemen er in heel het land al zoveel gevestigde waarde grote ontslag regelingen hebben door gevoerd.. Deze zal er ook weer een zijn die in stilte wordt aangekondigd. We hebben en hadden nu gezien een regering van ontslagen en inleveringen.. in de plaats van jobs jobs jobs.!
  • Erwin Moortgat

    5 jaar geleden
    Ben blij daar weg te zijn. de sfeer is bij de telecomoperator totaal verziekt sedert de naamsverandering van Belgacom in Proximus waardoor mensen met heel veel vakbekwaamheid gewoon opzij werden geschoven door managers nieuwe stijl die zelfs het verschil niet kennen tussen een glasvezelkabel en een koperkabel