ShutterStock
Volledig scherm
© ShutterStock

Warenhuis bant vrouw die helft taart opeet in winkel en daarna volledige prijs weigert te betalen

BuitenlandEen Amerikaanse vrouw mag een filiaal van warenhuisketen Walmart in Wichita Falls, Texas niet meer binnen nadat ze het te bont maakte bij het shoppen. Toen ze langs de bakkerij ging, legde ze een taart in haar kar en terwijl ze verder winkelde, at ze die voor de helft op. Eenmaal bij de kassa weigerde ze de volledige prijs te betalen omdat ze maar een halve taart meenam.

5 reacties

  • Jane Doe

    5 jaar geleden
    Hier zie je dat ook regelmatig. Soms zal een kind op die ene onoplettende seconde iets opendoen en in zijn mond steken en dan staat moeder of vader daar beetje lastig aan de kassa met een leeg papiertje om af te rekenen. Kan gebeuren. Maar in principe uitgezonderd u iets expliciet wordt aangeboden om te proeven eet of drink je niets voor je het betaald hebt in een winkel. Veel ouders proppen hun kind echter bewust vol als zoethoudertje en dat is niet ok. En besef, jong geleerd oud gedaan.
  • rudi swinnen

    5 jaar geleden
    Arrogantie ten top . Ze had die taart in haar gezicht gekregen als het van mij afhing .
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Maar ipv 20 jaar zal het 20 uur werstraf zijn.
  • Liesbeth Cuppens

    5 jaar geleden
    @Ivan G. Mocht dit type vonnis de plas overgaan tot hier in België, dan zou ik daar allerminst rouwig om zijn. Tegenwoordig vergoelijkt men iedere misstap: eerst zijn het kinderstreken, later puberkuren en vervolgens studentengrappen. Altijd heeft men een verklaring voor misplaatste geestigheden. Het wordt hoog tijd om mensen de inmiddels vervaagde normen en waarden opnieuw bij te brengen
  • Ivo Vangeel

    5 jaar geleden
    En vermits al decenia lang,vanalles van VS de plas over gaat,mag je hier ook weer zoiets verwachten.