De gesloten Facebookgroep telt meer dan driehonderd vrouwelijke leden.
Volledig scherm
De gesloten Facebookgroep telt meer dan driehonderd vrouwelijke leden. © Facebook

Oprichtster Foute Mannen-groep: “We zijn geen gefrustreerde exen, we beschermen elkaar tegen gevaarlijke mannen”

60 reacties

  • PHILIPPE Leemans

    5 jaar geleden
    mogelijk een aantal met foute mannen, maar ook een aantal die gewoon wraak willen nemen, of die niets meer kunnen pluimen, of die zien dat hun ex nu wel gelukkig is, of die ............. we kennen de verhoudingen niet en dat is een ramp voor de 'NIET foute mannen' op deze publieke berechtiging / deze lijst getuigt njet van veel intelligentie
  • chelle db

    5 jaar geleden
    Ik heb niks tegen de bedoeling die erachter zit maar teveel vrouwen zouden dit gebruiken om wraak te nemen omdat hun man hun gewoon liet zitten bijvoorbeeld. Hoe kan je die vrouwen onderscheiden van echte slachtoffers vraag ik me af, dat is praktisch onmogelijk.
  • Dick DECOCK

    5 jaar geleden
    Van criminelen mag je niks posten maar van personen die zich niet kunnen verdedigen wel, in mijn ogen is die oprichtster ook fout.
  • diego gonzalez

    5 jaar geleden
    Op zich heb ik niks tegen zo een groep. Echter, sommige vrouwen kunnen nogal wraaklustig zijn en zouden zich niet schamen om een onschuldige man hier te beschuldigen van zware criminele feiten.
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Er zijn genoeg voorbeelden van vrouwen die een man de grond ingejaagd hebben omdat een man altijd aan het kortste eind trekt als er een scheiding is, met of zonder kinderen. Binnenkort een mannengroep voor foute vrouwen en dan zijn we allemaal seksistisch.