EPA
Volledig scherm
© EPA

VIDEO. Frenkie de Jong gepresenteerd in Camp Nou

Buitenlands voetbalFrenkie de Jong is gepresenteerd voor duizenden fans van Barcelona. De Nederlander hulde zich voor het eerst in Camp Nou in het shirt van zijn nieuwe club. Bekijk hieronder de foto’s.

5 reacties

  • Anthony Peeters

    5 jaar geleden
    Het slechtste wat je kan doen als jonge speler is direct naar een topploeg gaan! Je ziet nu al aan zijn manieren dat hem niet meer met zijn voeten op de grond staat! Dan komt de eerste match op de bank en de 2 en dan een maand op de bank en dan beseffen had ik maar naar een kleinere ploeg gegaan!
  • René Schoeters

    5 jaar geleden
    Ooit barst de bubbel, niet aan twijfelen!
  • Chris Marien

    5 jaar geleden
    Als je als jonge speler die kans krijgt , doen Is grootste club ter wereld . Maar die transfersommen en die lonen is er ver over , de maatschappij is ontploft . Echt schandalig vind ik het , het normale is er helemaal uit . Degoutant
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Leuke jongen, wars van alle sterallures. Natuurlijk moeten alle nieuwe aankopen nog bewijzen, is nooit anders geweest. En wat betreft de geldbedragen, de voetbalwereld is allang op hol geslagen. Maar wat doen wij eraan ? Wij kijken naar wedstrijden, vooral topwedstrijden ( betalen dure tickets) , bezoeken voetbal-stadions, supporters kopen hun favoriete sport-shirt van een speler etc.etc. Dus zijn wij ook indirect medeschuldig.
  • Dirk Doms

    5 jaar geleden
    75 miljoen voor een speler die nog alles moet bewijzen. De clubs zijn echt gek geworden. Idem voor De Ligt bij Juventus, een loon van 17 miljoen voor een tiener is er echt heel ver over.