Lies Verlinden
Volledig scherm
Lies Verlinden © Vertommen

Parket ontkent bericht van nieuwssite Apache: “Ex-medewerkster Francken NIET aangehouden”

Lies Verlinden, een ex-topmedewerkster van Theo Francken, ontkent aangehouden te zijn in de Visazaak. Dat meldt ze persoonlijk aan persagentschap Belga. Eerder had de nieuwssite Apache dat bericht nochtans de wereld ingestuurd, met een schriftelijke bevestiging van het parket. Maar het parket van Antwerpen laat nu aan VTM NIEUWS-journalist Jan Demeulemeester dat het bericht “helemaal niet klopt”.

4 reacties

  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Het onderzoek van het parket naar de visa-fraude was al maandenlang aan de gang en de Pano-reportage van de VRT werd lang uitgesteld om het parket niet voor de voeten te lopen. Dat was al lang in de wandelgangen bekend dus dat de N-VA en Francken niet op de hoogte waren van het naderend onheil is zo goed als onbestaand. Daarom namen ze collectief ontslag en heeft Francken een oneervol ontslag kunnen vermijden.
  • Ronny Ooijen

    5 jaar geleden
    Roger Rymen, als Francken (met een F) zelf zegt van niets te weten en vervolgens 1 dag later beweert al maanden van smeergeld op de hoogte te zijn, heeft hij niemand anders nodig om in diskrediet gebracht te worden.
  • Roger Rymen

    5 jaar geleden
    O, wat zouden bepaalde linkse media toch O zo graag hebben dat Vrancken of zijn entourage in diskrediet zouden worden gebracht. Ondertussen worden die linkse media zelf in diskrediet gebracht omdat ze valse nieuwsberichten lanceren en dus duidelijk onbetrouwbaar zijn, zelfs een geheime agenda hebben.
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Dus de regering is gevallen door de onkunde van Francken . Of zou Francken van meer hebben geweten ? Een heksenjacht is het alsins niet meer !