Amerikaanse grenspolitie in Mexico.
Volledig scherm
Amerikaanse grenspolitie in Mexico. © AFP

Trump: “We gaan snel beginnen met uitzetten migranten”

De Verenigde Staten gaan snel beginnen met het uitzetten van illegale migranten. Dat heeft president Donald Trump vandaag laten weten. Vorige maand stelde Trump de deportaties nog uit, omdat hij het Congres de kans wilde geven tot een andere oplossing te komen.

11 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Waarom kan dat hier niet ? Wij betalen toch belasting voor een Defensieapparaat dat geacht wordt ons territorium van indringers te vrijwaren. Waarom wordt de Landmacht dan niet ingeschakeld ? Omdat sinds dde opheffing van de veplichte militaire dienst kennelijk jonge mensen niet meer bewust zijt wat het inhoudt om het Vaderland te verdedigen als toekomstig legaat voor onze telgen ?
  • Jean West

    5 jaar geleden
    De heilige Obama heeft meer illegalen uitgezet dan al zijn voorgangers samen daar is nooit kritiek op geweest dat Ze daar maar eens aan denken in Europa.
  • Ludwig VdB

    5 jaar geleden
    Aan dezen die vinden dat de rijke landen de arme moeten helpen, met Belgisch geld, veel geld, is het Congo na 60 jaar nog altijd niet gelukt om er iets leefbaar van te maken. Het moet ons geld zijn maar we mogen geen commentaar hebben over de besteding want dan koloniseren we en als we er ons niet mee bemoeien komt het geld op mobutu-achtige rekkingen in Zwitserland. En zo is het overal. De enige oplossing is : onze grenzen en geldkraan dicht en laat ze het ter plaatse uitvechten.
  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Venezuela is niet arm. De olie dollars verdwijnen in de zakken van Maduro en zijn gevolg...
  • Michael Aerts

    5 jaar geleden
    Nog een geluk dat zijn schoonouders op "legale manier" USA zijn binnengesmokkeld. Op hun leeftijd zijn ze ongetwijfeld de werkkrachten waar de USA zaten op te wachten net zoals zijn hoogbegaafde echtgenote...