Premier Charles Michel.
Volledig scherm
Premier Charles Michel. © EPA

Michel geeft begin volgende week reactie op nota van PS en Ecolo, maar herhaalt oproep voor “stabiele regering”

MR-voorzitter Charles Michel zal begin volgende week de reactie van zijn partij geven op de twee nota's die PS en Ecolo gisterenavond bezorgd hebben aan alle parlementsleden van het Waalse gewest en de Franse gemeenschap. De partij wijst er wel op dat PS en Ecolo niet over een meerderheid beschikken "noch in aantal kiezers, noch in aantal zetels" in de parlementen van het Waalse gewest en de Franse gemeenschap.

7 reacties

  • Dan Midden

    5 jaar geleden
    en hoeveel extra geld hebben ze nodig vanuit vlaanderen?
  • Roger Geens

    5 jaar geleden
    Een stabiele regering zoals die van de Vlaamse Gemeenschap is vereist ,de Duitstalige regering is al klaar en nu nog die van de Franstalige en ook de Waalse regering is vereist ,de Brusselse regering is al klaar .Fantastisch ,zo een rijk land als België en we hebben dan ook nog de Europese President en dat gaat de hele wereld rond net zoals de Ronde van Frankrijk in Brussel .
  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    Nu zien we pas hoe Michel eigenlijk al maanden voor zichzelf in Europa gelobbyd heeft. Hij heeft ons land hiervoor gebruikt en opgeofferd, kijk maar naar de reden waarom het Marrakech pact er zo nodig moest doorkomen. Dit was al een uitgesproken deal samen met Macron, die hem uiteraard zeer goed gesteund heeft. Macron heeft hierdoor natuurlijk zijn stempel nog meer op de EU gedrukt, want Michel zal hem steeds in alles moeten volgen.
  • Jean Paul Peelis

    5 jaar geleden
    En hoe moet die stabiele regering er uitzien?
  • René Mattyns

    5 jaar geleden
    Oproepen tot kan hij goed.