Hans Vanaken begon aan de match bij Club, dat stevig verloor tegen AZ.
Volledig scherm
Hans Vanaken begon aan de match bij Club, dat stevig verloor tegen AZ. © Photo News

STAGES. Blamage voor slap Club tegen AZ - Antwerp én Standard spelen gelijk - Cercle verliest galamatch tegen Monaco

11 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Het zijn en het blijft oefenwedstrijden, genoeg voorbeelden gezien van clubs die slechte voorbereidingen hebben gehad en in de competitie goed starten.
  • Patrick Brusseel

    5 jaar geleden
    Conclusies kunnen maar getrokken worden in september. Alhoewel, vorig jaar was de start van Anderlecht overweldigend met 12 op 12. Toen waren ze volgens sommigen al kampioen, de vraag was alleen nog met hoeveel punten voorsprong. Santini en Dimata zouden volgens de kenners samen 70 goals maken. Het vervolg is gekend.
  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    Het is maar een oefenmatch van club, maar men moet toch altijd rekening houden met de pijnpunten van vorig jaar en dat was een wankele keeper, een verdediging die veel doelpunten incasseerden en een aanval die veel kansen miste.en met Denswil is er een sterkhouder weg.een ezel mag zich geen 2x tegen de zelfde steen stoten, wakker worden bestuur van club aub.
  • Patrick Brusseel

    5 jaar geleden
    Sommigen trekken toch wel heel vlug conclusies na een oefenpartijtje na een dag waar ook getraind werd. Van de ploeg die de eerste helft speelde halen er heel veel nooit het wedstrijdblad. Conclusies mag je trekken begin september en dan nog.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Van een wake up call gesproken. Het kon eigenlijk op geen beter moment gebeuren. Als ons bestuur moest gedacht hebben dat versterking niet nodig was dan gaan ze nu wel wakker geworden zijn ….hoop ik. En dat ze nu eens stoppen met die Jojo in dat doel hé !!!