EPA
Volledig scherm
© EPA

Baby Archie achter gesloten deuren gedoopt (en daar zijn veel Britten niet blij mee)

Archie Harrison Mountbatten-Windsor is deze ochtend achter gesloten deuren gedoopt. Het zoontje van prins Harry en Meghan is precies twee maanden oud en werd gedoopt in de privékapel van Windsor Castle.

5 reacties

  • Ludo Dierckx

    5 jaar geleden
    Het kindje kan er niet aan doen...een schatje....maar helaas de bevolking is verantwoordlijk om dit soort mistoestanden in stand te houden...'gekroonde hoofden' die onderhouden worden...idem dit voor het voltallige Europees gedoe...geschiedenis leert dat deze zeepbellen altijd vroeg of laat uiteenspatten...
  • Ann Verschueren

    5 jaar geleden
    Britten moeten daar niet kwaad om zijn. Het gezinsleven is privé ook voor Koninklijke families. We leven niet meer in de 17de eeuw waar zelfs getuigen de huwelijksnacht moesten bijwonen om te zien of het huwelijk wel "voltrokken" werd.
  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Volgens sommige mensen hebben de kinderen van prinsen die van een dotatie leven dus geen recht op privacy? Wat een flauwekul! Zolang die prinsen hun publieke verplichtingen nakomen heeft de pers niet het recht om hun neus in hun privé leven te steken. Speciaal de kinderen van Prinses Diana zijn daar gevoelig voor.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Daar hebben we het laatste nog niet van gehoord en gezien.
  • Kelly Stroobants

    5 jaar geleden
    Wel een heel mooi kindje en al flink voor 2 maanden te zijn .